OVER GATE 40

Waar je ook vandaan komt, waar je ook naar toe gaat, hoe ver of dichtbij het ook is, je reis begint bij GATE 40.  Check nu in.

 

GATE 40 is een bureau voor on- en offline content en (marketing)communicatie. Wij werken vanuit de filosofie dat we de beste inhoud zoeken voor hetgeen je te vertellen hebt. In woord, in beeld en in media. Zonder ons te laten beperken door bijvoorbeeld zoekmachines. Want je kunt bijvoorbeeld nog zo goed alle tips opvolgen die je een hoge ranking in Google geven, als je concurrentie dat ook doet, en dat doen ze, ben je nog even ver van je bestemming af.

 

Beter is om jouw verhaal, in woord en beeld, uniek te houden vanuit content en context. Wat zijn jouw drijfveren, wat maakt jou zo enthousiast over je business en waarom moet je doelgroep dus bij jou aankloppen. En welke on- en offline kanalen zijn het meest geschikt om jouw verhaal zo effectief mogelijk bij de doelgroep te doen (be)landen. GATE 40 geeft onder andere advies over (marketing)-communicatie, tekst, beeld en de organisatie hiervan. En waar nodig voeren we dit ook voor je uit.

 

GATE 40 is opgericht door Ben Overbeek. Na zijn werk op een merkactivatiebureau als projectmanager en creatief/copywriter is hij in 2017 gestart met GATE 40 vanuit de gedachte dat niemand gelijk is en iedereen dus een uniek verhaal (over zijn/haar business) te vertellen heeft. Daarmee maak je het verschil. Naast bijna 20 jaar werkervaring heeft Ben ook diverse gerichte opleidingen, cursussen en seminars gevolgd. Dit is de basis voor de werkwijze om je verhaal zo effectief mogelijk over te brengen en je reis tot een geslaagde reis te maken.

 

Meer informatie, een keer vrijblijvend afspreken of meteen inchecken? Neem contact op met Ben via telefoon,  WhatsApp, het contactformulier of email.