CLEAN MEDICAL

Voor deze start-up (2017) ontwikkelde GATE 40 de website en onderhoud deze. Door middel van het plaatsen van relevante informatie (o.a. via online banners), het bijhouden van de agenda en het geven nieuwe informatie betreft de producten houden we de site up to date voor (potentiële) klanten. 

HBS Expertises

Deze onderneming op het gebied van contra expertise kon zelf moeilijk tijd vinden om de bestaande website een update te geven om zo de doelgroep te voorzien van de nodige informatie. GATE 40 maakte de site gebruiksvriendelijker door de structuur aan te passen en de teksten te herschrijven.

Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden

GATE 40 biedt ook ondersteuning op organisatorisch vlak als het gaat om communicatie. Voor HDSR assisteerde ik bij het Programma Schoon en Gezond water, gaf invulling aan diverse events, maakte hier communicatiemateriaal voor en ondersteunde bij voorbereiding van bijeenkomsten.

Zederik Woondiensten

Relevante content is het toverwoord. Op een site, in een folder, op social media, waar dan ook. Maar je moet wel actueel en boeiend blijven. Voor Zederik Woondiensten verzorgt GATE 40 de content op diverse websites en social media en maakt online en offline advertentiemateriaal.