2022 - 2023 Van Breugel Onderzoek & Advies

Impactmanagement is een begrip wat lastig uit te leggen is. Van Breugel Onderzoek & Advies zocht een eenvoudige manier om de materie te duiden. Een ruim opgezette website met ondersteunende afbeeldingen was de oplossing. Ook ontwierp GATE 40 een nieuw fris logo.

2022 - Gymnastiek Vereniging Meerkerk

De Wordpress website van de vereniging was aan een update toe, maar was ook lastig te onderhouden. Een nieuwe site met een zeer eenvoudig CMS (Custom Management Systeem) was de wens. GATE 40 ontwikkelde op een nieuw platform een frisse, overzichtelijke website.

2019 - 2023 - dubbelepunt design

Werkervaring in projectmanagement komt bij dubbelepunt design goed van pas. GATE 40 managet diverse (internet)projecten en verzorgt in samenwerking met vormgeving ook de communicatie. Nieuwsbrieven, Facebook en Instagram post maar ook bijvoorbeeld personeelsadvertenties. 

2020 - 2021 - TASCc rollenspel online

Wil je je product of dienst in de markt zetten dan is Social Media niet meer weg te denken in je communicatiestrategie. GATE 40 ontwikkelde een social mediaplan, een contentkalender en ontwierp en plaatste verschillende uitingen op diverse social media kanalen.

2018 - Oranjevereniging Wilhelmina

Ook voor een vereniging is consistentie in de (visuele) communicatie erg belangrijk. GATE 40 ontwierp een nieuwe website die aansluit bij de overige communicatie. Het systeem waarop de website gemaakt is maakt het voor de vereniging makkelijk zelf de website bij te werken en te onderhouden.

2017 - 2020 - Zederik Woondiensten

Relevante content is het toverwoord. Op een site, in een folder, op social media, waar dan ook. Maar je moet wel actueel en boeiend blijven. Voor Zederik Woondiensten verzorgt GATE 40 de content op diverse websites en social media en maakt online en offline advertentiemateriaal.

2017 - 2020 - HBS Expertise

Deze onderneming op het gebied van contra-expertise had behoefte aan een update van hun site om zo de doelgroep te voorzien van de essentiële informatie. GATE 40 maakte de site gebruiksvriendelijker door de structuur aan te passen, de teksten te herschrijven en nieuwe afbeeldingen te plaatsen.

2017 - 2018 - Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden

GATE 40 biedt ook ondersteuning op organisatorisch vlak als het gaat om communicatie. Voor HDSR assisteerde GATE 40 bij het Programma Schoon en Gezond water, gaf invulling aan diverse events, maakte hier communicatiemateriaal voor en ondersteunde bij de voorbereiding van bijeenkomsten.

2017 - 2018 - CLEAN MEDICAL

Voor deze startup ontwikkelde GATE 40 de website en onderhoud deze. Door middel van het plaatsen van relevante informatie (o.a. via online banners), het bijhouden van de agenda en het geven van informatie betreffende de producten houden we de site up-to-date voor (potentiële) klanten.