WERKGEBIEDEN

Communicatie

Communiceren kun je in vele vormen. Via spraak, tekst, beeld, geluid, symbolen enzovoort. Logisch dus dat niet elke vorm van communiceren geschikt is voor jouw boodschap. GATE 40 bepaalt samen met jou welk vorm(en) het effectiefst zijn zonder concessies te doen aan de inhoud van jouw verhaal.

 

Je kunt bij GATE 40 terecht voor communicatieadvies, -uitvoering en/of -organisatie. Je kunt hierbij denken aan het schrijven van teksten, maken van beelden, ontwikkelen en onderhouden van je website of het opzetten van de juiste social media kanalen.

 

Copy en Content

De meest gebruikte vorm van informeren in on- en offline communicatie is nog steeds via tekst. De schriftelijke inhoud van je website of folder bepaalt grotendeels wat jouw doelgroep aan informatie tot zich neemt. Een goed gestructureerd verhaal is de basis voor excellente content. Content oftewel inhoud vormt het geheel wat de ontvanger van de boodschap tot zich neemt. Hier spelen elementen als bijvoorbeeld beeld, kleur en vorm een belangrijke rol in zodat je een beleving creëert.

 

Ben schreef in zijn vorige functie geregeld teksten voor campagnes van FrieslandCampina, Reebok, Albron, WTH en E-wise. Deze ervaring neemt hij mee om effectieve content te creëren.

 

Tekst vs Beeld

Een beeld zegt meer dan duizend woorden wordt vaak gezegd. Maar is dat wel zo? Jawel maar dan moet het wel het juiste beeld zijn. Een tekst begeleidt door een beeld dat storend werkt of niet past bij het verhaal brengt het effect van je content juist omlaag en zal afbreuk doen aan je verhaal. Het is dus zaak dat hetgeen de doelgroep ziet in balans is met hetgeen hij of zij leest en ervaart uit je verhaal.

 

GATE 40 verzorgt naast tekst ook beeld. Al dan niet zelf gefotografeerd.

Kijk voor een kleine foto-impressie van Bens werk op: Ben in Beeld.

 

Organisatie

Heb je zelf je (marketing)communicatie op orde, een sprekende huisstijl en weet je wat je wilt maar het schort aan tijd en handjes om het te plannen en/of te organiseren? Niets is fijner dan dat jij kunt bezighouden met wat je leuk vindt en waar je goed in bent zonder je zorgen te maken over de communicatie rondom  je business. 

 

GATE 40 heeft ruime ervaring in project-/traffic management op het gebied van marketing, communicatie en merkactivatie en helpt je graag je (marketing)communicatie te organiseren.

 

Nieuwsgierig geworden naar onze activiteiten en meer weten? Neem contact op via het contactformulier, bel of stuur een WhatsApp bericht.